FOTO O interepretă s-a afișat aproape goală pe Internet. „Ce mândru trebuie sa fie… fiul tău când vede aceste poze”

 FOTO O interepretă s-a afișat aproape goală pe Internet. „Ce mândru trebuie sa fie… fiul tău când vede aceste poze”

Anna Lesko are 42 de ani și se menține într-o formă de invidiat. Conștientă de atuurile sale, artista nu ratează nici o ocazie să pozeze provocator, iar recent și-a surprins din nou fanii de pe Instagram cu o imagine în care apare aproape goală, acoperită doar cu un prosop, scrie SHOK.md.

Anna s-a fotografia dis de dimineață acoperită doar de un prosop, care era pe punctul să cadă.

Imaginea a stârnit contraverse în rândul urmăritorilor, în timp ce unii o complimentează pe artistă pentru felul în care arată, alții o critică ân comentarii: Ce mândru trebuie sa fie..fiul tău când vede aceste poze/Ce bine era dacă cădea prosopul /Mainile sus!/Lasa prosopu sa cad/ Fumoasă doamnă”.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță, de origine etnică ucraineană din Republica Moldova, stabilită în România de la șaptesprezece ani. Ea a pozat de multe ori în pictoriale sexy și nu ezită să se afișeze în toată splendoarea, ori de câte ori are ocazia.

Artista are un stil de viață sănătos. Recent, aceasta a dezvăluit că secretul siluetei impecabile constă în faptul că face mult sport și că este foarte atentă la ce mănâncă. Frumoasa moldoveancă nu a avut niciodată probleme cu greutatea, singura modificare pe care a avut-o de-a lungul timpului a fost după nașterea băiatului ei. Ea nu consumă carbohidrați în exces și o mare parte din alimentația ei este bazată pe legume.