(foto) O polițistă a devenit dublă campioană a Republicii Moldova la atletism: Urmează să ne reprezinte țara în Europa

 (foto) O polițistă a devenit dublă campioană a Republicii Moldova la atletism: Urmează să ne reprezinte țara în Europa

O polițistă de frontieră a devenit dublă campioană națională la atletism și urmează să reprezinte Republica Moldova la Campionatul țărilor mici din Europa. Este vorba de Anna Berghii, angajata Direcției regionale Centru a IGPF, detașată în secția sport de performanță.

Campionatul Republicii Moldova de atletism s-a desfășurat săptâmâna trecută, la Chișinău, unde mai mulți sportivi din țară și-au încercat capacitățile fizice. Polițista de frontieră a reușit o dublă performanță, prima a ajuns la linia de final, la proba alergat 400 metri cu un rezultat de 56.76 sec. și la proba de 200 metri – 25.17 sec.

Aceste rezultate i-au asigurat Annei prezența în lotul național și participarea sa la campionatul de atletism al țărilor mici din Europa. 

În acest sens, colegii săi au venit cu un mesaj, unde i-au urat succes. 

 „Noi suntem convinși de o nouă reușită, dar și avem încrederea  în forțele colegei. Succese și doar poziții de frunte!

Agent Berghii Anna pactică atletismul de 17 ani, cu antrenamente zilnice. Nu i-a fost ușor, dar i-a reușit să lase un nume în sportul național de performanță, adunând multe trofee și titluri de campioană”, notează Poliția de Frontieră a Republicii Moldova pe pagina de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 10 persoane şi persoane făcând sport

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane şi persoane în picioare

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane făcând sport şi text care spune „111 FAM”

Citește și