(FOTO) O supermodelă a anilor ’80 a pozat nud, de ziua sa: Are 58 de ani

 (FOTO) O supermodelă a anilor ’80 a pozat nud, de ziua sa: Are 58 de ani

Una dintre marile supermodele ale anilor `80, actrița Paulina Porizkova, și-a șocat urmăritorii cu o poză în care apare nud, la cei 58 de ani împliniți. Aceasta pare să aibă, încă, un corp de adolescentă și o siluetă de invidiat, scrie SHOK.md.

De ziua sa, fosta top-modelă a postat o fotografie pe Instagram, în care apare dezgolită aproape în totalitate. „Verificat. Încep cei 58 de ani cu nimic altceva decât soare și un zâmbet.

Și speranța că tot ce este mai bun urmează să vină și nimic altceva decât mulțumire pentru tot ceea ce m-a adus aici și acum”.

„Vă mulțumesc mult tuturor pentru urările de ziua de naștere! Deși douăzeci de ore din ziua mea de naștere au fost petrecute călătorind, a meritat atât de mult”, a mai adăugat Paulina.

Cei mai mulți dintre internauți i-au urat La mulți ani și i-au apreciat silueta adolescentină, iar unii au întrebat dacă are implanturi mamare.

Paulina Porizkova s-a născut la 9 aprilie 1965. Este top-modelă și scriitoare de origine cehă. În 1984, a devenit prima femeie din Europa Centrală care a apărut pe coperta emisiunii Sports Illustrated în costum de baie.

Ca actriță, Porizkova și-a făcut debutul în filmul Anna (1987).

Ca modelă, a fost implicată în campanii publicitare pentru Chanel, Versace, Hermes, Christian Dior, Oscar De La Renta, Mikimoto, Perry Ellis, Laura Biagiotti, Anne Klein, Ellen Tracy, Barneys New York, Ann Taylor, Guerlain și Revlon și a apărut pe pista pentru Calvin Klein.

În 1988, Porizkova a câștigat pe atunci cel mai bine plătit contract de modeling: un contract de 6.000.000 de dolari cu Estée Lauder, în locul lui Willow Bay. Campania de publicitate alb-negru de televiziune și tipărit a câștigat laude din partea criticilor. Transformarea Estée Lauder a transformat imaginea publică a lui Porizkova dintr-un model de costum de baie în cea de sofisticat european și ea a rămas chipul companiei până în 1995. Ea a obținut în curând un alt contract de milioane de dolari, cu Escada.

Porizkova a fost co-autoare a unei cărți pentru copii, The Adventures of Ralphie the Roach împreună cu modela britanică Joanne Russell și ilustrată de fiul ei vitreg Adam Ocasek, care a fost publicată în septembrie 1992. Ea a publicat primul ei roman, A Model Summer (O vară model), în 2007, care este despre o fată suedeză de 15 ani (Jirina) aleasă de un agent de modeling pentru a petrece o vară lucrând la Paris, în 1980. Porizkova este blogger pentru Modelinia și The Huffington Post.

Porizkova a jucat rolul de inspirație pentru trei melodii: „Friends of P” de The Rentals,[48] „Paulina” de No Doubt și „Dear Paulina” (scrisă pentru filmul Thursday, în care a apărut) de Luna. Ea este una dintre cele câteva femei la care se face referire în melodia lui Sonic Youth „Swimsuit Issue”, de pe albumul Dirty din 1992.  

 

Duminica Lilia

https://shok.md/