FOTO Olimpiada ”de spălat biberoane” la Smiley acasă: Când va urma cea de schimbat scutece, nu vei mai purta mască de protecție, ci de gaze

 FOTO Olimpiada ”de spălat biberoane” la Smiley acasă: Când va urma cea de schimbat scutece, nu vei mai purta mască de protecție, ci de gaze

Smiley a organizat o Olilmpiadă de spălat bibiroane chiar la el acacă, iar  internauții au ironizat momentul spunând că „ când va urma cea de schimbat scutece, nu vei mai purta mască de protecție, ci de gaze”, a scris un fan în rubrica cu comentarii, scrie SHOK.md.

Aristul a publicat o imagine pe pagina lui de Faceebok, din timpul procesului, iar la descriere a adăugat: „Olimpiada de spălat biberoane, proba de viteza, tu câte vezi în poza asta?”, și-a întrbat acesta fanii.

După ce artistul s-a afișat în așa ipostază, internauții au venit nu doar cu reacții pozitive, dar au făcut și glume: „O să devii obsedat, n-o să mai lași pe nimeni să le spele. Dacă o să le spele altcineva le vei  mai clăti o data ca sa fii sigur ca totul e in regula/ Ești un tătic de nota 10/ Eu văd 7 bibiroane/ Smiley ce speli tu e nimic, să îl vezi pe soțul meu când spală  pentru 3 copii, 13-14 biberoane odată”.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din 2017, însă ambii au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor.

În septembrie 2020, cei doi au dezvăluit că vor deveni părinții unei fetițe. Atunci au vorbit în premieră și despre relaţia lor.

Pe 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată.