(foto) Oprah Winfrey, transformare spectaculoasă după ce a slăbit enorm. A avut 108 kilograme

 (foto) Oprah Winfrey, transformare spectaculoasă după ce a slăbit enorm. A avut 108 kilograme

Oprah Winfrey a surprins pe toată lumea cu apariția sa la un eveniment monden în Italia, unde a atras toate privirile cu transformarea sa spectaculoasă. Celebra prezentatoare, în vârstă de 69 de ani, a slăbit spectaculos, scrie presa română.

Pe 24 mai, la Palazzo Borromeo în Isola Bella, Italia, a avut loc prezentarea Louis Vuitton Cruise Collection 2024, iar printre invitații speciali s-a numărat și Oprah Winfrey. Prezentatoarea TV, în vârstă de 69 de ani, a reușit să surprindă pe toată lumea cu transformarea ei spectaculoasă, după ce a slăbit colosal.

La eveniment, vedeta a purtat un costum alb la care a accesorizat o curea subțire și o geantă Louis Vuitton. Ultima sa apariție demonstrează că dieta și stilul de viață sănătos au dat roade în cazul ei, astfel că a defilat mândră de noua ei siluetă.

Celebra prezentatoare de televiziune recunoștea că la un moment dat avea 108 kilograme, însă a reușit să slăbească 40 de kilograme cu ajutorul unui program strict.

„A venit vremea unei resetări. Îmi eliberez frigiderul”, spunea vedeta în urmă cu un an, pe Instagram, înainte de a reintra în programul WW. „Te recentrează, pentru mine este de un real sprijin”, spunea Oprah Winfrey în legătură cu parcursul ales. Vedeta se plângea la vremea respectivă că nu poate rezista fără carbohidrați și a renunțat la dietă. „M-am săturat de regimul ăsta. Unii pot trăi fără pâine și paste, eu nu. Ideea asta nu are sens pentru mine”.

Acum, prezentatoarea s-a ambiționat și a început din nou dieta, iar rezultatele sunt pe măsură. Oprah susține că nu a apelat niciodată la pastile pentru slăbit, iar unele firme s-au folosit ilegal de imaginea ei.

„Nu am nicio legătură cu pastilele de slăbit și nu vreau ca voi toți să profitați de pe urma unor persoane care folosesc numele meu în mod abuziv”, a declarat ea în 2022, potrivit tvmania.ro.

Oprah Winfrey formează un cuplu de foarte mulți ani cu scriitorul și omul de afaceri Stedman Graham, în vârstă de 71 de ani. Vedeta de televiziune a vorbit despre relația sa cu Stedman Graham într-un articol pe care l-a publicat în revista „O, The Oprah Magazine”.

În articol, Oprah Winfrey mărturisește că dacă ea și Stedman s-ar fi căsătorit nu ar mai fi fost împreună, notează cotidianul spaniol El Pais. În articolul respectiv, vedeta americană dezvăluie că partenerul ei i-a propus să se căsătorească în anul 1993. Povestea lor de iubire a început în anul 1986.

„Viața mea cu programul de televiziune era prioritatea mea și ambii știam acest lucru. Mi-am dat seama că, în realitate, nu voiam un mariaj. Voiam ca el să mă ceară. Să știu că el simțea că sunt demnă să devin soția lui, dar nu voiam sacrificiile, angajamentele, angajamentele zilnice necesare pentru ca un mariaj să funcționeze. Viața mea cu emisiunea TV era prioritatea mea și amândoi știam acest lucru”, a afirmat Oprah Winfrey.

Vedeta TV a dezvăluit că Stedman Graham nu-i cere niciodată nimic. „Stedman nu-mi cere nimic. Nu mă întreabă unde este cina sau micul dejun, niciodată. Și cred că acest lucru s-ar fi schimbat dacă eram căsătoriți. Fără îndoială, nu am fi rămas împreună. Nu regret absolut deloc”, a mai spus ea.

Aura Mereuta

https://shok.md