(foto) Oscar 2021 în era Covid-19: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

 (foto) Oscar 2021 în era Covid-19: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu
0Shares

Cea de-a 93-a ediție a premiilor Academiei americane de Film s-a desfășurat duminică noapte, ținând cont de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Chiar și așa, însă, vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase, scrie SHOK.md.

Potrivit peroz.ro, de la rochia din satin de ducesă semnată de Louis Vuitton pe care a purtat-o Regina King, până la rochia galbenă, pusă în valoare de un decupaj extravagant în zona abdomenului, pe care a ales să o parte Zendaya.

Care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete de la Oscar 2021, află mai jos:

Zendaya

Actrița a ales să poarte o creație semnată de Valentino, mai exact o rochie galbenă, lungă, fără umeri și pusă în valoare de un decupaj extravagant, pe care a asortat-o cu un colier de diamante estimat la șase milioane de dolari.

Vanessa Kirby

Actrița a ales o rochie pe corp, semnată de Gucci, dar care a fost scoasă în evidență și de decolteul discret, dar și de trena extravagantă. În plus, actrița și-a completat look-ul cu bijuterii Cartier.

Amanda Seyfriend

O apariție extravagantă la ceremonia de decernare a premiilor Oscar a fost, fără doar și poate Amanda Seyfried. Actrița, care a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul din filmul „Mank” a impresionat printr-o rochie roșie, din tull, semnată Georgio Armani. Ținuta aleasă a impresionat atât prin amploare, cât și prin decolteul adânc și a fost completată de o coafură perfect stilizată și de un machiaj discret.

Viola Davis

Nelipsită de pe covorul roșu, celebra actriță a ales să poarte o rochie albă, ce a surprins prin decolteul adânc, fiind semnată de Alexander McQueen.

Carey Mulligan

De cealaltă parte, Carey Mulligan, actrița nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță” pentru rolul din „Promising Young Woman”, a ales o rochie de culoare galben metalizat, ce a surprins atât prin croiul spectaculos, cât și prin decupajl extravagant.

Regina King

Desprinsă parcă din povești, Regina King a strălucit la gala premiilor Oscar 2021 cu ajutorul unei creații Louis Vuitton. Rochia aleasă de actriță s-a făcut remarcată prin mânecile bufante, dar și prin decolteul imposibil de ignorat și prin aplicațiile excentrice.

Margot Robbie

Actrița în vârstă de 30 de ani a ales să poarte o rochie Chanel, dreaptă, pe corp, pe care a asortat-o cu un clutch negru.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/