(FOTO) Prima imagine cu fetița Prințului Harry. Cât de adorabilă e Lilibet!

 (FOTO) Prima imagine cu fetița Prințului Harry. Cât de adorabilă e Lilibet!

Cu ocazia nelipsitei felicitări de Crăciun, care a devenit o tradiție în familia regală britanică, fanii monarhiei Regatului Unit au putut să vadă și prima imagine în care apare mezina familiei, fetița Ducilor de Sussex, Lilibet Diana, scrie SHOK.md cu referie la click.

Dacă micuțul Archie a fost până acum „starul” familiei, iată că și surioara lui mai mică îl prinde din urmă. Cu ocazia felicitării de Crăciun trimisă de Prințul Harry și Meghan Markle, a apărut și prima poză, oferită publicului larg, în care o putem vedea pe Lilibet.

Prima imagine cu fetița Ducilor de Sussex

Ducii de Sussex apar în imagine alături de cei doi copii ai lor, în timp ce fotograful a surprins un moment adorabil mamă-fiică. Meghan Markle o ține în brațe pe micuță, în timp ce se uită la ea, iar Lilibet zâmbește fericită. De asemenea, admiratoii Casei Regale britanice au putut să observe și cât de mult îi seamănă Archie tatălui lui, având în vedere că acum i-a crescut părul și este un roșcovan în toată regula!

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a fost numită după porecla pe care o are Regina Elisabeta a II-a, dar și după regretata Prințesa Diana, mama Prințului Harry și a Prințului William.

Ducii de Sussex au fost fotografiați de către Alexi Lubomirski, cel care a realizat și pozele pentru logodna și nunta lor. Cei doi au folosit o imagine făcută în această vară la casa lor din Santa Monica. Îmbrăcați cât se poate de lejer, aceștia apar într-un portret perfect de familie alături de Archie și Lilibet, bucuroși nevoie mare ambii.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și