(FOTO) Primire de gală pentru Simona Halep în Austria înaintea turneului de la Linz

 (FOTO) Primire de gală pentru Simona Halep în Austria înaintea turneului de la Linz

October 8, 2021, Indian Wells, Roma, USA: Simona Halep of Romania talks to the media after the second round of the 2021 BNP Paribas Open WTA 1000 tennis tournament on October 8, 2021 at Indian Wells Tennis Garden in Indian Wells, United States – Photo Rob Prange/DPPI/LiveMedia (Credit Image: © Rob Prange/LPS via ZUMA Press)

0Shares

Simona Halep a ajuns sâmbătă seară în Austria, acolo unde săptămâna viitoare va avea loc turneul WTA 250 de la Linz. Fostul lider mondial a avut parte de o primire de gală din partea organizatorilor, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Simona Halep a mers cu avionul de la București la Viena, iar apoi a luat trenul către Linz. Constănțeanca de 30 de ani a fost întâmpinată încă din gară de Sandra Reichel, directoarea turneului, și de Barbara Schett, fostă jucătoare austriacă și cea care prezintă mai multe emisiuni dedicate tenisului. Cele două i-au dăruit Simonei Halep un buchet colorat de flori, prilej și pentru o scurtă sesiune foto. Halep a fost apoi așteptată de o mașină și a mers către hotel.

https://www.instagram.com/p/CV8tS0NA2vo/

„Directoarea de la Linz este o persoană deosebită, o cunosc. Ultima dată am jucat acolo în 2012. Mă bucur să revin la Linz, e o sală superbă și sper să joc bine, asta contează!”, a declarat Halep, locul 22 mondial, la plecarea spre Austria. Simona Halep, pentru care competiția de la Linz va fi ultima a anului, are primul tur liber, urmând s-o întâlnească apoi pe învingătoarea din meciul Fiona Ferro, 24 de ani.

Britanica de origine română Emma Răducanu este cap de serie numărul 1. Campioana de la US Open participă în premieră la turneul de la Linz.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/