(FOTO) Principesa Margareta și Principele Radu al României au sărbătorit nunta de argint

 (FOTO) Principesa Margareta și Principele Radu al României au sărbătorit nunta de argint

Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint. Au trecut 25 de ani de la nunta cuplului regal, care a avut loc la Lausanne, SHOK.md.

Pe pagina de Instagram a Casei Regale au fost publicate imagini de la eveniment, dar și un mesaj de mulțumire:

„Seara Palatului Elisabeta dedicată sărbătoririi Nunții de Argint a Custodelui Coroanei și a Principelui Radu a avut loc luni, 27 septembrie, în prezența unui mare număr de invitați. În aceeași seară a fost prezentat participanților noul volum apărut la Curtea Veche Publishing, “Nunta de Argint”, o incursiune în istoria și prezentul Casei Regale a României, prin prisma celor patru nunți de argint care au avut loc, de 150 de ani încoace, în familie. Au fost alături de cuplul regal Altețele Lor Regale #PrincipesaSofia și #PrincipesaMaria, precum și personalități care au fost prezente la nunta de la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996.

Au onorat cu prezența personalități din viața culturală și artistică, din mediul politic și din mediul de afaceri, jurnaliști, membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, ofițeri din Armata României, sportivi olimpici și paralimpici, reprezentanți ai organizațiilor și instituțiilor care poartă nume regal sau care au Înalt Patronaj Regal, furnizori regali și colaboratori de lungă durată ai Casei Majestății Sale. Alături de invitații din Capitală, au fost prezente personalități de la Chișinău, Arad, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu.

https://www.instagram.com/p/CUWrN0zoGu0/

Maria Palade

https://shok.md/