(FOTO) Prințesa Charlotte, de ziua ei. Zâmbetul ei te va topi

 (FOTO) Prințesa Charlotte, de ziua ei. Zâmbetul ei te va topi

Simpatică prințesă Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a lui William, a împlinit şapte ani, în 2 mai, iar evenimentul a fost marcat cu câteva fotografii superbe publicate de Palatul Kensington. Pozele au fost făcute de mama ei, ducesa de Cambridge, în Norfolk, în acest weekend, scrie SHOK.md cu referire la click.

Ca de obicei, fiecare fotografie sau apariție publică a lui Charlotte provoacă un val de emoție în presă și în rândul societății. Nici imaginile publicate luni, 2 mai, nu vor dezamăgi. Prinţesa apare într-un câmp magic de flori albastre. Zâmbetul larg și elegant a lui Charlotte poate fi admirat printre clopoţei.

Într-o altă fotografie, fiica lui Kate Middleton şi a ducelui de Cambridge își ține în brațe faimosul cățel, un cocker spaniol pe nume Orla. Acesta a fost adoptat în 2020.

Mama ei, Catherine, este pasionată de fotografie și membră în ”Royal Photographic Society”. Pozele făcute de Ducesa de Cambridge au fost lansate în mod regulat, pentru a marca zilele de naștere ale copiilor ei.

Maria Palade

https://shok.md/