(FOTO) Rihanna îmbrăcată extravagant, de 10.000 de dolari.Vezi cum arată aceasta

 (FOTO) Rihanna îmbrăcată extravagant, de 10.000 de dolari.Vezi cum arată aceasta

Rihanna a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Ca de obicei, a furat toate privirile cu apariția ei, scrie SHOK.md cu referire la bild.

Îmbrăcată în pantaloni scurți de blugi și un tricou cu imprimeu, diva și-a completat ținuta cu o haină, care a costat aproape 10.000 de dolari. Jacheta pufoasă, bej în partea din față și galbenă în spate, a avut o mulțime de franjuri care atârnau până în pământ.

Deși era deja întuneric, Rihanna nu a renunțat la ochelarii de soare. Și-a completat look-ul extravagant cu o geantă identică cu mantoul, încălțări sport, o bandană, mască de protecție și o coafură cu codițe împletite.

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, cu 1,7 miliarde de dolari în conturi, și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari). Cea mai mare parte a averii sale a fost strânsă datorită companiei sale de cosmetice, Fenty Beauty. De asemenea, alte sute de milioane vin din afacerea cu lenjerie intimă și apoi din muzică.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și