(foto) Șah mat! Poza care a făcut înconjurul lumii în timp record cu Messi și Ronaldo în același cadru

 (foto) Șah mat! Poza care a făcut înconjurul lumii în timp record cu Messi și Ronaldo în același cadru

Rivali pe teren, Cristiano Ronaldo și Leo Messi reprezintă împreună imaginea unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri de fashion din lume.

Sâmbătă seară, rețelele sociale ”au luat foc” după ce Leo Messi și Cristiano Ronaldo au postat aceeași fotografie. În prima oră, imaginea a adunat peste 15 milioane de aprecieri, 7 pe contul de Instagram al argentinianului și peste 8 milioane pe cel al lusitanului.

Cele două staruri ale fotbalului mondial au fost înfățișate în timpului joc de șah, iar piesele erau așezate pe o servietă produsă de brand-ul internațional, cu celebrul model în carouri.

Desigur, au existat și zeci de mii de redistribuiri și tot atâtea comentarii. ”Fotografia secolului”, ”Poză legendară” sau ”Cea mai bună imagine pe care am văzut-o vreodată” au fost doar câteva dintre cele mai apreciate reacții.

Cristiano Ronaldo a fost întrebat în interviul incendiar acordat lui Piers Morgan despre relația pe care o are cu starul argentinian.

Lusitanul a vorbit la superlativ despre Leo Messi și a mărturisit că, alături de Zinedine Zidane, este cel mai bun jucător pe care l-a întâlnit vreodată.

”Este un jucător fantastic, este magic, top. Am împărțit scena 16 ani, imaginează-ți, 16 ani. Am o relație minunată cu el. Nu suntem prieteni, prieten este o persoană care a fost la tine în casă, cu care vorbești la telefon.

Nu sunt așa cu Messi, dar îmi este precum un coechipier. Este un tip pe care îl respect cu adevărat și care a vorbit întotdeauna frumos despre mine.

Chiar și partenerele noastre se respectă și sunt amândouă din Argentina. Ce aș putea să spun despre Messi? Este un om incredibil care face lucruri mărețe pentru fotbal.

El și Zidane sunt cei mai buni jucători pe care i-am văzut. Cu siguranță mi-ar plăcea să luăm masa împreună, îmi place să cunosc oameni noi și să aflu lucruri noi”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Piers Morgan a plusat și l-a întrebat pe Ronaldo cum ar fi să împartă echipa cu Lionel Messi, iar portughezul a oferit un răspuns inedit.

,,Orice este posibil în fotbal. Cu siguranță am vinde o mulțime de tricouri”, a fost răspunsul lui Cristiano Ronaldo.

La rândul său, Lionel Messi a avut cuvinte de laudă la adresa portughezului, când a fost întrebat dacă îi lipsesc duelurile cu Cristiano Ronaldo din La Liga.

,,A trecut mult timp de când nu mai jucăm în același campionat. Ne-am întrecut atât individual, cât și la nivel de echipă pentru multe obiective. A fost un capitol foarte frumos pentru noi, dar și pentru întreaga lume a fotbalului, care s-a bucurat de asta foarte mult. Este o amintire minunată, care va rămâne în istoria fotbalului”, a spus Messi, conform Marca.

Aura Mereuta

https://shok.md