(FOTO) Sărbătoare în familia Dodon: Fiul mai mare al fostului șef de stat împlinește astăzi 21 de ani

 (FOTO) Sărbătoare în familia Dodon: Fiul mai mare al fostului șef de stat împlinește astăzi 21 de ani
83Shares

Sărbătoare în familia lui Igor Dodon. Fostul șef de stat a publicat o fotografie alături de fiul cel mai mare, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește astăzi 21 de ani, scrie UNIMEDIA.

„Împreună cu feciorul cel mare, de ziua lui de naștere. Vlad e student în anul 3 la astrofizică, Universitatea Federala din Kazan”, a scris Dodon pe rețele.

Pe 11 noiembrie, fostul șef de stat, Igor Dodon, a ajuns la Kazani, la ziua de naștere a unuia dintre feciori. Ex-președintele a publicat o fotografie alături de soție și cei trei feciori.

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că pe 10 octombrie și-a procurat bilete avia spre orașul Kazan din Federația Rusă, unde va zbura împreună cu soția și fiul cel mai mic.

Ilan Șor a părăsit Israelul. „Autorităţile din Israel au confirmat că acesta a ieșit din țară pe 6 noiembrie, însă zborul şi direcţia sunt necunoscute”, a declarat șeful Centrului Cooperare Polițienească Internațională, Viorel Țențiu.

În noiembrie 2022, fostul șef de stat, Igor Dodon, a declarat că procurorii i-au interzis Galinei Dodon să meargă în Rusia să-și felicite feciorul de ziua lui. „Nu i se poate pentru că e învinuită, are dosar penal. Asta-i justiția de tipul lui Maia Sandu”, a notat atunci Dodon.

83Shares

Aura Mereuta

https://shok.md