(FOTO) Strigătul de ajutor al mamei unuia dintre tinerii răniţi în accidentul de lângă Răzeni: „Nu pot să-mi exprim durerea ce o port în suflet”

 (FOTO) Strigătul de ajutor al mamei unuia dintre tinerii răniţi în accidentul de lângă Răzeni: „Nu pot să-mi exprim durerea ce o port în suflet”

Mama unuia dintre băieții răniţi în accidentul cumplit de lângă Răzeni, unde un șofer beat a ucis trei tineri, iar alții trei au ajuns la spital, cere ajutor pentru a-i salva viața fiului său. „Fiul meu, Alii Tudor-Dorin, a avut de suferit enorm, e în stare foarte, foarte gravă. Nu pot să-mi exprim prin cuvinte toată durerea pe care o port în suflet, însă cu ajutorul tuturor care ne sunteți alături, avem speranța că Dorin se va face bine”, a scris femeia, citată de UNIMEDIA.

„În urma accidentului de la Băcioi – Răzeni fiul meu, Alii Tudor-Dorin, a avut de suferit enorm, e în stare foarte, foarte gravă…
Ajutorul se face cu bunătatea oamenilor.
Ajutorul se face pentru o nuntă, pentru o înmormântare și cu ajutorul oamenilor se salvează viața unui om.
Ajutorul îl face și bunul Dumnezeu, prin rugăciunile voastre.
Stau în genunchi în fața voastră și vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat fiului meu Tudor-Dorin…
El o să se facă bine datorita vouă.
El e viața, sufletul și inima mea!”, a scris mama băiatului.
Într-o altă postare, femeia mulțumește celor care nu au rămas indiferenți și i-au acordat ajutor.
„Nu pot să-mi exprim prin cuvinte toată durerea pe care o port în suflet, însă cu ajutorul tuturor care ne sunteți alături, avem speranța că Dorin se va face bine.
Aduc sincere mulțumiri oamenilor care nu au rămas indiferenți față de sănătatea fiului meu, tuturor rudelor, prietenilor, cunoscuților și nu în ultimul rând oamenilor, care fără să ne cunoască, au mers și au donat sânge.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris Eugenia Alii.

Magistrații au emis mandat de arest pentru 30 de zile pe numele șoferului care a provocat accidentul rutier de lângă Răzeni, în care au decedat trei tineri și au fost traumatizate alte trei persoane.

Danu, Dima și Lera sunt tinerii de 24 de ani și 23 de ani, uciși de șoferul beat în accidentul de pe traseul Chișinău-Cimișlia. Prietenii tinerilor au transmis un mesaj de condoleanțe. „Cuvintele nu sunt suficiente pentru a reda toată durerea care s-a lăsat în jur”, se arată într-o postare.

Polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca Audi, care a provocat accidentul era în stare de ebrietate. Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

În urma accidentului rutier au decedat pasagerii din Renault, doi tineri de 24 de ani și o tânără de 23 de ani.

Duminica Lilia

https://shok.md/