(FOTO) Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton, la premiera filmului „Top Gun: Maverick”

 (FOTO) Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton, la premiera filmului „Top Gun: Maverick”
0Shares

Kate Middleton a reușit, încă o dată, să demonstreze că-și merită pe deplin laudele pe care le primește în privința alegerilor vestimentare pe care le face. Ducesa de Cambridge a participat la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, iar fotoreporterii prezenți la eveniment nu și-au putut lua privirea de la soția Prințului William, scrie SHOK.md cu referire la click.

Cuplul regal s-a alăturat vedetei filmului, Tom Cruise, pe covorul roșu pentru premiera de la Londra. Un eveniment de strângere de fonduri a fost organizat în sprijinul The Film and TV Charity cu scopul de a manifesta aprecierea față de oamenii care lucrează în culise în sectorul cinematografic din Marea Britanie.

image

Kate Middleton a purtat o rochie superbă, alb-negru, cu umerii dezgoliți de la Roland Mouret, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei în formă de stea. Coafura a fost una cât se poate de simplă. Ducesa de Cambridge optând pentru părul perfect drept, iar machiajul a fost unul minimal, ca de fiecare dată, ea fiind adepta frumuseții naturale.

Kate Middleton și William, care a purtat un smoking și pantofi Crocket & Jones, au discutat cu cei care fac parte din distribuția filmului înainte de a viziona o proiecție specială. Tom Cruise a fost foarte atent la Kate Kiddleton și a ajutat-o să coboare o serie de trepte, oferindu-i un braț de sprijin.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/