(FOTO) Unde se află Natalia Morari? „Iată adevărata mea evadare”

 (FOTO) Unde se află Natalia Morari? „Iată adevărata mea evadare”

Jurnalista Natalia Morari neagă informațiile că ar fi părăsit Republica Moldova, după ce a devenit cunoscut ca are un copil cu omul de afaceri, Veaceslav Platon, stabilit la Londra, Marea Britanie, scrie shok.md.

Natalia a publicat o poza în care apare cu Rem din curtea casei sale, din Chișinău.

„Văd că unii tot varsă veninul și povestesc că am evadat din țară. Îmi rămâne doar să zâmbesc și să arăt adevărat evadare a mea. Un weekend frumos tuturor”, scrie jurnalista pe pagina sa de instagram.

 

https://www.instagram.com/p/CT90PVtI2yr/

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Maria Palade

https://shok.md/