(foto) Valeria, Danu, Dima – tinerii uciși de șoferul beat, lângă Răzeni. Prietenii își iau adio: „Îmi doresc ca această zi să nu fie adevărată”

 (foto) Valeria, Danu, Dima – tinerii uciși de șoferul beat, lângă Răzeni. Prietenii își iau adio: „Îmi doresc ca această zi să nu fie adevărată”

Danu, Dima și Lera sunt tinerii de 24 de ani și 23 de ani, uciși de șoferul beat în accidentul de pe traseul Chișinău-Cimișlia. Prietenii tinerilor au transmis mesaj de condoleanțe. „Cuvintele nu sunt suficiente pentru a reda toată durerea care s-a lăsat în jur”, se arată într-o postare.

„Draga și frumoasa mea, Osipov Valeria, îmi doresc atât de mult ca această zi să nu fie adevarată. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a reda toată durerea care s-a lăsat în jur. Ai fost și vei rămâne fetița deosebită și gingașă cu bunătate în suflet și sclipiri în ochi.
Lacrimi amare curg, dar tu nu te vei mai întoarce. Nu pot să cred că sâmbătă a fost ultima dată când am vorbit, îți vom simți lipsa atât de mult… Drum lin spre cer!Te iubim!
Condoleanțe și familiilor băiețiilor decedați, Bobeico Dumitru, Ursachi Danu!”, a scris prietena tinerei ucisă în accident.
„Drum lin spre cer Bobeico Dumitru, Ursachi Danu, Valeria Osipov”, a scris o altă prietenă.
Polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca Audi, care a provocat accidentul rutier pe traseul Chișinău-Cimișlia, soldat cu 3 tineri morți, era în stare de ebrietate. Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Valerica Baxanean