(FOTO) Vedete din Moldova, care s-au recăsătorit după divorț

 (FOTO) Vedete din Moldova, care s-au recăsătorit după divorț
0Shares

Eșecul primului mariaj le-a lăsat un gust amar, dar nu le-a spulberat speranța. Nici după divorț, unele vedete nu și-au pierdut credința în dragoste și au luat-o de la capăt, alături de altă persoană, scrie SHOK.md.

Vă prezentăm, mai jos, câteva vedete autohtone, care s-au recăsătorit, după divorț.

Adrian Ursu

Adrian Ursu a trecut și el printr-un divorț. Acesta a fost căsătorit cu Doina Cernavca, cea care îi era PR manager, iar căsnicia lor nu a durat mult. Într-un interviu pentru ApropoMagazin, Doina spune că dacă nu au găsit motive să fie din nou împreună, pentru că fostul ei soț nu și-a dorit asta. În anul 2013, interpretul s-a recăsătorit cu Irina Negara, iar acum sunt fericiți și o cresc împreună pe fiica lor, Maria-Andreea.

 

Daniela Ciocanu

Prima căsnicie s-a soldat cu un eșec și pentru jurnalista Daniela Ciocanu. Aceasta a divorțat și a ezitat mult timp să se recăsătorească. Viața ei s-a schimbat atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, Victor Ciocanu, alături de care și-a regăsit liniștea și echilibrul emoțional. Acum, soții Ciocanu au o fetiță, Miranda , care a împlinit doi anișori pe 16 mai și le aduce doar zâmbete și bucurii.

Valentin Uzun

Primul mariaj nu a mers nici în cazul muzicianului Valentin Uzun. Acesta a divorțat de soprana Ana Cernicova, alături de care are o fetiță Amelia. După divort, solistul Tharmis și-a refăcut viața alături de o brunetă pe nume Nadejda , care i-a dăruit încă doi copii. Cei doi foști soți păstrează relații amicale de dragul copiilor.

Xenia Deli

Moldoveanca Xenia Deli a mai fost căsătorită cu un cetățean al Statelor Unite ale Americii. Însă  după divorț și-a refăcut viața cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif și are o fică de 3 anișori.

 

Tany Vander

Tany a divorțat în toamna anului 2014, la doi ani de căsătorie. Interpreta nu a dat prea multe detalii despre despărțirea de Nichita Iarmolenco. În 2019, vedeta a facut, din nou, acest pas important alături de omul de afaceri Vasiliy Lungo. Acum cei doi au un băiețel de un anișor, pe nume Adam.

Igor Stribitchi

Un divorț la fel de răsunător a fost și cel al lui Igor Stribițchi și al Olgăi Busuioc. Aceștia au ajuns la 7 ani de căsnicie, însă au luat-o apoi pe drumuri diferite.

Acum Igor s-a recăsătorit și crește împreună cu soția lui o fetiță pe nume Luiza.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/