FOTO Vezi ce anunț a făcut Șerban Copoț la 22 de ani de la înființarea trupei Animal X

 FOTO Vezi ce anunț a făcut Șerban Copoț la 22 de ani de la înființarea trupei Animal X
0Shares

Veste extraordinară pentru fanii Animal X. trupa se va reuni în curând. Prezentatorul de la iUmor, Șerban Copoț a făcut marele anunț pe pagina lui oficială de Facebook, cu ocazia aniversării a 22 de ani de la înființarea celei mai populare trupe dance de băieți din istoria României, scrie SHOK.md.

„Deşi am luat o pauză foarte lungă, la un moment dat o să revenim in studio. Astăzi se implinesc 22 de ani de când ne-am înființat şi parcă, atunci cand privesc cu ochii minții, a fost ca ieri. O mulțime de amintiri frumoase şi concerte senzaționale”, a scris acesta în mediul online.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Fanii lui Șerban Copoț au remarcat postarea recent făcută în mediul online și au reacționat: „Să revină formația Animalix în forță am ascultat mereu melodiile lor și le ascult și acum/Trupa mea preferata din adolescență! Eram îndrăgostita de tine, Serban/ Animal X formația noastra de suflet, nu aș da muzica voastra pe cea de azi pentru nimic in lume, vă ascult piesele originale din trecut cu mare drag si multă nostalgie, cei mai frumoși ani din viață”.

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999 și desființată în 2015. Soliști au fost Șerban Miron Copoț (Hienă), Alexandru Sebastian Salaman (Șopârlă) și Laurențiu Mihai Penca (Vierme).

Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fară tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text


0Shares