(FOTO/VIDEO) 3 Sud Est, cu un concert excepțional la Chișinău

 (FOTO/VIDEO) 3 Sud Est, cu un concert excepțional la Chișinău

Îndrăgită de foarte mulți moldoveni, trupa 3 Sud Est a revenit în această vară la Chișinău, cu un concert de excepție în aer liber, la Teatrul de Vară din capitală, scrie SHOK.md.

Evenimentul, care a avut loc ieri seara, a fost transmis și live, astfel încât fanii care nu au putut să fie prezenți, să aibă posibilitatea de a-și admira idolii. Laurențiu, Viorel și Mihai și-au încântat admiratorii cu melodii pline de amintiri, emoții și dragoste, printre care și cele mai vechi, dar și cele mai recente piese, devenite hituri. Astfel, publicul a avut parte de o seară de neuitat, alături de cei trei interpreți, care de ani buni își bucură fanii cu muzică ce nu se uită.

Trupa a reușit să atingă cele mai sensibile coarde ale sufletului. Fanii au fredonat cântece alături de 3 Sud Est. Spre bucuria celor care nu au putut fi prezenți la eveniment, concertul a fost transmis și live, pe pagina de Facebook a trupei. Internauții au scris doar cuvinte frumoase și urări de bine.

Printre cei prezenți la eveniment la Teatrul de Vară a fost și prezentatorul radio Anatol Melnic. Acesta a venit la concert cu familia sa și a postat, pe pagina sa de Instagram, secvențe în care apare fredonând, alături de soție, piesele arhicunoscute. Pe final, acesta a reușit să-i îmbrățișeze pe interpreți și să imortalizeze momentul, menționând că ,,anii 90 au fost frumuși datorită lor”. După ce concertul s-a terminat, 3 Sud Est au luat cina împreună cu familia lui Anatol Melnic, la un restaurant din Chișinău.

 

Trupa 3 Sud Est a fost formată în 1998. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. În scurt timp, Laurențiu, Viorel și Mihai au devenit cei mai populari din România. Băieții au câștigat numeroase premii și au fost frecvent subiect de discuție pentru critici și public.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și