(FOTO/VIDEO) A „plouat” cu arbori, în capitală: Zeci de mașini, avariate sau chiar distruse de crengile căzute

 (FOTO/VIDEO) A „plouat” cu arbori, în capitală: Zeci de mașini, avariate sau chiar distruse de crengile căzute
2Shares

Vântul puternic de aseară a doborât zeci de arbori în capitală și a frânt sute de crengi. Șoferii care și-au parcat mașinile sub arbori s-au trezit în această dimineață cu surprize mai puțin plăcute. Serviciile municipale au înlăturat consecințele furtunii pe parcursul întregii nopți, scrie UNIMEDIA.

Rețelele de socializare s-au umplut cu fotografii făcute de trecători, în care anunțau stăpânii mașinilor din imagini că acestea sunt avariate sau chiar distruse de arborii doborâți.

Serviciile municipale au muncit toată noaptea.

„Situația la fața locului este destul de gravă. Multe crengi, copaci au fost rupți sau smulși din rădăcină, sunt fire căzute la pământ, garduri și obiecte luate de vânt sau mașini avariate. Îndemnăm toți locuitorii să nu iasă pe drumuri în caz că nu este o urgență.

Se intervine în toate sectoarele și volumul de muncă este mare și ținând cont că afară continuă să plouă.

La această oră, echipa Primăriei deblochează străzile și trotuarele, verifică dacă nu sunt situații complicate, copacii și crengile sunt adunate lângă carosabil, după care se va interveni cu evacuarea”, a scris primăria capitalei noaptea trecută.

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de ploi puternice pentru seara zilei de ieri, iar primăria capitalei a atenționat oamenii să fie prudenți.

2Shares

Aura Mereuta

https://shok.md