(foto/video) Dublă sărbătoare în familia Măruță: Andra a fost mireasă chiar de ziua ei de naștere, acum 14 ani

 (foto/video) Dublă sărbătoare în familia Măruță: Andra a fost mireasă chiar de ziua ei de naștere, acum 14 ani

Dublă sărbătoare în familia Măruță. La data de 23 aprilie, Andra și-a sărbătorit cea de-a 36 aniversare, dar și 14 ani de căsătorie cu soțul său, Cătălin. Cu acest prilej, interpreta a venit cu un mesaj și câteva poze de familie.

„Dublă aniversare pentru noi azi! E ziua mea, dar este și ziua noastră: 14 ani de la nuntă! Ador să îmi amintesc ziua în care am fost mireasă și să le povestesc și copiilor despre asta!”, a scris Andra.

Cuplul au marcat sărbătoarea, în sânul familiei, alături de cei doi copii: David și Eva. Cătălin Măruță i-a declarat public dragostea soției sale și a pregătit un tort special.

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume”, este mesajul publicat de Cătălin.

 

View this post on Instagram

A post shared by Andra (@andra)

 

 

Totodată, Andra le-a mulțumit la toți pentru urările frumoase. „Ieri de ziua mea, am împărtit câte o felie de tort cu fiecare dintre voi.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online care mă susțin necondiționat!  Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Va iubesc!”, a menționat artista.

View this post on Instagram

A post shared by Andra (@andra)

La sfârșit de zi, Andra a publicat și un filmuleț emoționant. „Cam așa am petrecut eu aseară: înconjurată de ai mei! Și bucurandu-mă de un roast din partea Evei. E clar că moștenește simțul umorului și a învățat ironia de la mine!”, a conchis aceasta.