(FOTO/VIDEO) Morgenshtern și Dilara s-au căsătorit:„Ești cea mai sexy și doar a mea ”

 (FOTO/VIDEO) Morgenshtern și Dilara s-au căsătorit:„Ești cea mai sexy și doar a mea ”

Rapperul Alisher Morgenshtern și Dilara Zinatullina și-a sărbătorit ieri nunta. În timpul răscumpărării tradiționale pentru mireasă, artistul i-a făcut complimente provocatoare fetei, scrie SHOK.md. 

Morgenshtern a organizat un spectacol provocator, evenimentul a fost mai mult  o nuntă de provincie – cu o răscumpărare la intrare și decorată cu afișe  baloane și diverse concursuri.

Una dintre domnișoarele de onoare i-a dat rapperului un măr, care conține scobitori. Mirele a trebuit să le scoată până a obținut unul scurt. Dacă dădea peste o scobitoare lungă, Morgenshtern trebuia să îi facă complimente soției.

„Dilarochka, tu ești cea mai sexy și doar a mea ”, „ Nu miroși urât  și ai un fund foarte mare ”, „ Fără cosuri ”, a spus Morgenshtern, după ce a scos o scobitoarea lungă.

Pe pagina sa de instagram Dilara a postat câteva fotografii de la nuntă. Bloggerița a purtat o rochie albă și Morgenshtern în cămașă albă și cravata dar sacoul și pantalonii suriu.

https://www.instagram.com/p/CTPcX8PIFhL/

Cei doi au făcut cunoștință la o petrecere în 2017. Cuplul a publicat prima fotografie comună în 2019, dar ulterior s-au răspândit niște zvonuri că Alisher și Dilara s-ar fi despărțit. Apoi, artistul a spus, că „nu a fost dragoste” și a recunoscut că și-a înșelat iubita. Dar, după câteva luni aceștia au început din nou să se afișeze împreună. După aproape patru ani de relație, Morgenshtern s-a pregătit de nuntă. Artistul a fost cerut în căsătorie de iubita lui, Dilara în vârstă de 21 ani.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și