(FOTO/VIDEO) Primele poze ale Cleopatrei Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda

 (FOTO/VIDEO) Primele poze ale Cleopatrei Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda

 Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă şi a trăit, pe viu, cel mai frumos vis al ei. Și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat din viața ei, așa că și-au transformat inocenta poveste de iubire în căsnicie, sâmbătă  14 august, scrie SHOK.md. cu referire la click.

Cleopatra Stratan (18 ani) şi Edward Sanda (23 de ani) au devenit soț și soție sâmbătă, 14 august, iar cuplul ne-a arătat, pe Instagram, și prima poză de la nuntă. Sunt frumoși, fericiți și emoționați. Cleopatra e ca un boboc de trandafir, iar rochia simplă, dar de efect, îi evidențiază prospețimea și tinerețea. A purtat cercei cu perle, un colier cu perle, iar coafura naturală i-a venit superb. Rochia, stil furou, cu bretele fine, i-a pus în evidență silueta, iar trandafirii albi din buchetul miresei au fost eclipsați de frumusețea Cleopatrei. Nici mirele Edward Sanda nu a fost mai prejos. Pentru costumul lui, un singur cuvânt ne vine în minte: impecabil!

Pavel Stratan, tata lui Cleo a postat pe pagina s-a de facebook un video cu cei doi îndrăgostiți în mașină și cununia civilă

Maria Palade

https://shok.md/