(FOTO/VIDEO) Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip! Când fac pasul cel mare și în viața reală

 (FOTO/VIDEO) Rihanna și ASAP Rocky au făcut nunta în cel mai nou videoclip! Când fac pasul cel mare și în viața reală

Se pregătesc pentru pasul cel mare? Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, și-au „exersat” nunta în cel mai recent videoclip muzical al rapperului, iar mireasa a fost una atipică, exact așa cum ne-am fi așteptat din partea cântăreței, scrie SHOK.md cu referire la click.

Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, au ajuns în fața altarului în cel mai nou videoclip al rapperului, iar fanii lor sunt convinși că evenimentul urmează să aibă loc cât de curând și în realitate.

Rihanna și ASAP Rocky s-au căsătorit în cel mai nou clip al rapperului

Pentru piesa „D.M.B”, cei doi îndrăgostiți au îmbrăcat hainele de miri și și-au unit destinele, aceasta fiind doar o repetiție pentru ceea ce va urma și în realitate, mai spun admiratorii celor doi.

„Mirii” au profitat de ocazie și și-au ales ținute extravagante pentru ceremonia din videoclip. ASAP Rocky a purtat un costum simplu, negru, pe care l-a accesorizat însă cu o pereche de o ochelari trendy, iar Rihanna a fost o mireasă atipică, alegând să nu îmbrace clasica rochie albă. Cântăreața a purtat o ținută de un roșu aprins, acoperindu-se cu un voal în aceeași nuanță.

Pe lângă căsătoria „virtuală”, videoclipul a reprezentat și o altă premieră pentru artist. ASAP Rocky și-a făcut astfel debutul și ca regizor, conceptul clipului aparținându-i în totalitate. Cei doi parteneri urmează să devină în curând părinți pentru prima oară, însă relația lor din ultima perioadă a fost umbrită de câteva evenimente neplăcute.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și