(foto/video) Rihanna, spectaculoasă și însărcinată la Oscar 2023. Cum și-a pus artista sarcina în evidență, pe scena evenimentului

 (foto/video) Rihanna, spectaculoasă și însărcinată la Oscar 2023. Cum și-a pus artista sarcina în evidență, pe scena evenimentului

Rihanna a impresionat cu cele trei ținute pe care le-a purtat la Oscar 2023. Artista, care e însărcinată cu al doilea copil al ei și al lui A$AP Rocky, a urcat chiar și pe scenă, unde a interpretat melodia „Lift Me Up” din filmul „Black Panther: Wakanda Forever”.

Printre celebritățile care s-au făcut remarcate la decernarea Premiilor Oscar 2023, eveniment care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Los Angeles, la Dolby Theatre, se numără și Rihanna. Cântăreața în vârstă de 35 de ani știe cum să atragă atenția.

Ea a pășit pe covorul de culoarea șampaniei, îmbrăcată într-o creație a brandului Alaïa, un set compus dintr-un set cu sutien din piele maro, o bluză transparentă și o fustă lungă, care are decupaje laterale pe coapse și o trenă spectaculoasă.

Rihanna și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Moussaieff High Jewellery și pantofi de culoare închisă. Vedeta pop și-a purtat părul prins într-un coc, iar în ceea ce privește machiajul, ea a avut la ochi fard argintiu strălucitor și pe buze – ruj roșu închis.

Ulterior, Rihanna s-a schimbat într-un alt look impresionant pentru a interpreta piesa „Lift Me Up” din filmul „Black Panther: Wakanda Forever”. Piesa, care a fost nominalizată la categoria Cel mai bun cântec original, i-a adus cântăreței și prima ei nominalizare la Oscar.

Pentru spectacolul ei de pe scenă, cântăreața a îmbrăcat pantaloni lungi și o bluză strălucitoare și transparentă, care i-a lăsat sarcina la vedere. Întreaga ținută purtată de Rihanna pe scenă a fost realizată de casa de modă Maison Margiela by John Galliano.

După spectacolul ei de pe scenă, Rihanna s-a întors la locul ei din sală într-o altă ținută. Cântăreața a optat pentru un look Bottega Veneta făcut special pentru ea, care includea o bustieră și o fustă din mătase verde, cu umerii goi și mănuși din piele. A$AP Rocky, iubitul ei, a însoțit-o la eveniment, cei doi chiar au făcut poze împreună.

Anul acesta, Rihanna și A$AP Rocky, cu care are o relație din 2021, vor deveni părinți pentru a doua oară. Ei mai au împreună un băiețel care în curând va împlini un an. Vezi aici câștigătorii la Premiile Oscar 2023.

„Everything Everywhere All at Once” a fost cel mai bun film. Brendan Fraser şi Michelle Yeoh au fost desemnați cei mai buni actori în roluri principale.

Aura Mereuta

https://shok.md