(FOTO/VIDEO) Ținutele Nataliei Gordienko, purtate la Cannes: Ce rochii și ce culori a ales

 (FOTO/VIDEO) Ținutele Nataliei Gordienko, purtate la Cannes: Ce rochii și ce culori a ales
49Shares

Artista Natalia Gordienko a strălucit pe covorul roșu de la Cannes într-o serie de ținute impresionante. Printre alegerile ei s-au numărat rochii elegante și sofisticate, evidențiindu-se prin combinații îndrăznețe de culori. Printre preferințele sale s-au numărat rochii în nuanțe vibrante de roșu, roz și galben-auriu, cu fiecare apariție, ea a adus un strop de culoare și eleganță în peisajul sofisticat al evenimentului, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de Instagram interpreta a postat mai multe momente de pe covorul roșu de la Cannes. Aceasta a purtat ținute fenomenale în care a arătat ca o adevărată divă.

Pentru prima zi a festivalului Natalia Gordienko a optat pentru o rochie roșie ornamentată cu pene, care i-a pus în valoare atât silueta impecabilă, cât și personalitatea puternică.

Dar frumusețea ei nu s-a oprit aici. Într-o altă apariție îndrăzneață, Natalia a optat pentru o rochie roz fermecătoare, care i-a adus un aer de delicatețe și feminitate. Croiala impecabilă și detaliile sofisticate au subliniat grația artistei, iar nuanțele calde au adus o notă de căldură și gingășie în întreaga sa prezență.

Și, bineînțeles, nu au lipsit nici aparițiile sale în tonuri aurii strălucitoare, care au adus un strop de lux și strălucire pe covorul roșu. Într-o rochie lungă, cu detalii subtile și accesorii elegante, Natalia a strălucit ca o adevărată zeiță a modei, cucerind privirile tuturor celor prezenți.

Natalia Gordienko este o artistă din Republica Moldova născută la 11 decembrie 1987. Artist Onorat al Moldovei care a reprezentat Moldova la concursul Eurovision-2006 și Eurovision-2021. Natalia are un băiat pe nume Christian.

 

49Shares

Aura Mereuta

https://shok.md