(foto/video) Trandafiri albi, pentru ex și noul ministru al Agriculturii: Bolea i-a mirosit și i-a lăsat, Gherciu i-a luat

 (foto/video) Trandafiri albi, pentru ex și noul ministru al Agriculturii: Bolea i-a mirosit și i-a lăsat, Gherciu i-a luat

Noul ministru al Agriculturii, Vladimir Bolea, a fost prezentat echipei, în cadrul unei conferințe de presă, unde a participat Natalia Gavrilița, dar și fostul ministru Viorel Gherciu.  Prim-ministra le-a urat spor la muncă și le-a înmânat câte un buchet de trandafiri albi oficialului și predecesorul său. Gestul a stârnit haz pe rețele, scrie SHOK.md.

După ce Vladimir Bolea și  Viorel Gherciu au primit flori de la Natalia Gavrilița, glumele au umplut rețelele de socializare.

Bolea a mirosit florile și le-a lăsat pe masă. Gherciu nu le-amirosit, dar le-a luat…să le miroase acasă”. „Mirosul succesului”. „Susținem producătorii autohtoni. Cumpărăm flori”. „Trandafirii au rămas aceiași”, „La noi au înflorit trandafirii”, s-au amuzat internauții.

Viorel Gherciu a fost demis. În această dimineață, Vladimir Bolea a fost învestit în funcție de ministru al Agriculturii.

La rândul său, Gherciu a spus că decizia l-a luat prin surprindere. „Voi avea mai mult timp să petrece cu familia și cu colegii voi identifica noi oportunități pentru ulterioara activitate. Nu am discutat dacă rămân în minister, lăsăm ușile deschise și podurile întregi”, a spus acesta, întrebat ce va face după plecare.

Săptămâna trecută fostul ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, a negat zvonurile precum că ar intenționa să își prezintre demisia.

Membrii Guvernului învestit la 6 august 2021, de Parlament, au depus jurământul în fața președintei Maia Sandu, în aceeași zi. În funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare a fost numit Viorel Gherciu.