Fotografie needitată cu Khloe Kardashian, scăpată din greșeală pe Instagram. Cum arată vedeta fără filtre

 Fotografie needitată cu Khloe Kardashian, scăpată din greșeală pe Instagram. Cum arată vedeta fără filtre

O fotografie cu Khloe Kardashian a fost postată din greșeală pe Instagram. Chiar echipa de asistență a vedetei a făcut-o virală, scrie SHOK.md.

În ultimele ore, toată echipa familiei Kardashian lucrează la ștergerea fotografiei care s-a viralizat în doar câteva secunde. Imaginea cu Khloe Kardashian a apărut peste tot pe Internet, iar fanii au distribuit-o în nenumărate rânduri pe toate rețelele de socializare, relatează spynews.

Între imaginea reală și imaginea editată este o diferență considerabilă, iar admiratorii vedetei au rămas uimiți când au conștientizat cum arată, de fapt, idolul a milioane de femei din întreaga lume.

Khloe Kardashian are 136 de milioane de urmăritori pe Instagram și un profil impecabil cu fotografii puse la punct de o întreagă echipă care are grijă de imaginea ei în mediul online, de la lookul ei, la cromatică și ordinea fotografiilor. Vedeta are colaborări cu cele mai importante branduri de haine, accesorii și produse de înfrumusețare din care câștigă sume deloc neglijabile.

Cum a reacționat echipa vedetei Khloe Kardashian

Echipa care are grijă de imaginea vedetei a venit în scurt timp cu lămuriri, spunând că fotografia este de la o întâlnire de familie, la piscină, și că este alegerea lui Khloe Kardashian ca poza să dispară de peste tot pe Internet.

„Fotografia editată color a fost făcută în timpul unei reuniuni private a familiei și postată pe contul social media fără permisiune, din greșeală, de către un asistent. Khloe arată minunat, dar deținătorul are dreptul de a înlătura o imagine pe care nu intenționa să o publice”, a declarat Tracy Romulus, șeful diviziei de marketing de la KKW Brands.

Imaginea a dispărut complet de pe Twitter și de pe Reddit, deoarece platformele au anunțat că au primit anumite notificări de la Digital Millennium Copyright Act (DMCA) cu privire la înlăturarea fotografiei.

Șeful unei case de avocatură specializate pe drepturi de proprietate intelectuală a declarat că inițiativa echipei lui Khloe Kardashian este una total eronată, deoarece nu face decât să atragă și mai mult atenția și să popularizeze și mai mult imaginea nedorită cu vedeta. El a mai explicat că persoana care ar trebui să decidă ce se întâmplă cu fotografia buclucașă este, de fapt, fotograful, ci nu persoana care apare în imagine.