FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

5 zodii care nu își respectă promisiunile și te vor dezamăgi cu prima ocazie

Aceste semne zodiacale nu reușesc să își îndeplinească promisiunile și sfârșesc prin a le trăda încrederea tuturor celor din jur.

Iată care sunt cele 5 semne zodiacale cărora le este dificil să își respecte promisiunile:

1. Berbec

Berbecii sunt recunoscuți pentru dificultatea cu care își respectă majoritatea promisiunilor și angajamentelor. Deseori își asumă lucruri de care nu sunt foarte siguri că le pot duce până la bun sfârșit. Nu stau prea mult pe gânduri când vine vorba de o nouă promisiune, dar niciodată nu își alocă timpul necesar să o îndeplinească. 

2. Balanță

Pentru Balanțe, contează foarte mult imaginea pe care o proiectează în societate, așa că vor face în așa fel încât să le fie tuturor pe plac. De multe ori fac promisiuni pe care nu le pot respecta din diverse motive. Își oferă mereu ajutorul atunci când cineva are nevoie și le este greu să refuze.

3. Săgetător

Săgetătorii sunt destul de empatici și se lasă cu ușurință impresionați. Intenția lor este de a-și respecta toate promisiunile, dar sfârșesc prin a-i dezamăgi pe toți cei din jur. Nu își îndeplinesc promisiunile pentru că se lasă învăluiți de propriile probleme, astfel încât uită de angajamentele pe care și le-au luat.

4. Vărsător

În cazul nativilor Vărsător, ei au un drum bine stabilit pe care îl urmează în orice situație. Își cunosc foarte bine scopurile și fac orice pentru a le îndeplini. Deseori fac promisiuni pentru că știu că vor obține ceva în schimbul lor. La prima vedere nu îți vei da seama de intențiile lor egoiste, însă trebuie să acorzi atenție comportamentului lor.

5. Pești

Pentru Pești, este foarte important ca persoanelor dragi să le fie bine și de multe ori își neglijează angajamente făcute celorlalți. Nu sunt capabili să spună nu și ajung să își asume atât de multe promisiuni, încât le va fi foarte greu să le respecte pe toate. Din cauza faptului că nu reușesc să își îndeplinească promisiunile, oamenii își vor pierde încrederea în ei.

sursa: elle.ro


FEB 18, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...