FRESH
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...
(foto) Învestire desprinsă din The Hunger Games: Ce asemănări au văzut ...

6 smne că ești într-o relație c un bărbat matur, care știe să iubească cu adevărat

Nu-ți irosi iubirea pe cineva care nu este demn de tine. Iar dacă ți-ai găsit sufletul pereche, asigură-te că faci tot ce îți stă în putință pentru a îi arăta cât de mult îl iubești (asta dacă și el face la fel pentru tine).

Iată 7 semne ale unui bărbat matur că știe ce își dorește de la viață și că își dă seama cât de importantă ești și vrea să fie cu tine:

1. Are viața pusă în ordine

Unul dintre cele mai importante semne ale unui bărbat matur este că își are viața pusă în ordine și prioritățile puse la punct. Și-a făcut deja planurile și chiar s-a apucat și de treabă pentru a își atinge obiectivele.

2. Își dorește o relație exclusivistăUn bărbat matur cunoaște importanța comunicării și nu te va face să ghicești cum vrea să fie relația voastră. El își declară cu mândrie dragostea și îți arată că vrea să faci parte din viața lui. Dacă te lasă să te întrebi dacă este ceva serios, poate că ar fi timpul să mergi mai departe.

3. Îți respectă punctul de vedere

Unui bărbat imatur îi va fi destul de greu să înțeleagă o perspectivă diferită sau chiar să o respecte. Bărbații maturi știu să respecte femeile și ce aduc în parteneriatul lor.

4. Fără dramă

Un bărbat matur nu ar permite niciodată ca dramele inutile să îi tulbure liniștea. Fără jocuri, fără manipulare, fără drame care te pot scurge de energie.

5. Un bărbat matur nu este gelos

Gelozia dă naștere adesea tendinței de control care poate dauna grav unei relații. Un bărbat matur nu va fi gelos dacă stai cu prietenii de sex opus și nici dacă cineva flirtează cu tine. El are încredere în tine și știe cum să facă față unor astfel de situații. Într-o relație adevărată nu este loc pentru gelozie.

6. Își acceptă greșelile

Unul dintre cele mai mari semne ale maturității este recunoașterea greșelilor și munca pentru a se îmbunătăți. Cu toții facem greșeli, însă doar cei maturi sunt cei care le acceptă și învață din ele.

Pentru ca o relație să funcționeze ea are nevoie de muncă multa din partea ambelor părți. Când ești cu un bărbat imatur, cel mai probabil te vei simți în mod constant epuizată – și asta deoarece acesta doar așteaptă ca tu să fii cea care luptă zi de zi, clipă de clipă pentru a menține vie flacăra iubirii.

Însă, atunci când ești cu un bărbat matur, acțiunile sale vor vorbi mai mult decât cuvintele. El îți va arăta cum trebuie tratată o femeie. Va face greșeli (toată lumea face), însă nu îi va fi rușine să își ceară scuze. Te va iubi trup si suflet.

sursa: kudika.ro


NOI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII