FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

6 zodii care fug de relații. Le îngrozește ideea de a se apropia de cineva

Dintre toate lucrurile care îi sperie pe oameni, nu ai crede că relațiile ar fi unul dintre ele. Conectarea cu cineva la nivel emoțional sau intim poate fi terifiantă și există oameni care vor face tot ce pot pentru a o evita!

6 zodii care fug de relații

Vărsător


Odată cu relația vin sentimentele și emoțiile, iar acest lucru nu este deloc confortabil pentru Vărsător. Este o provocare pentru el să-și exprime propriile sentimente, iar situația devine și mai dificilă pentru el când cineva la care ține este emotiv sau sensibil. Obiectivul Vărsătorului atunci când cineva se apropie de el este să se distanțeze, o metodă deloc bună în cazul în care cineva are nevoie de sprijinul și grija lui.C

Gemeni


Gemenii se tem de relații și intimitate pentru că le e frică de tăcere.Să fie atât de familiarizați cu cineva încât să nu mai fie nevoie să vorbească sau să facă nimic îi îngrozește. Poți să ai o relație liniștită cu cineva fără a fi nevoie să distrezi acea persoană. Gemenii își fac griji, în secret, că dacă nu vorbesc, își vor pierde ce au ei mai de preț: darul comunicării.

Capricorn

 
Capricornul folosește uneori munca ca o modalitate de a evita contexiunile. Îi este teamă că va face ceva greșit dacă are o relație, sau, și mai rău, că va fi rănit. E încăpățânat și, odată ce le-a intrat o idee în cap, îi va fi greu să o scoată. Capricornul este foarte precaut atunci când vine vorba de relații.

Balanță


Balanța fuge de relații, deoarece simte că nu e suficient de bună sau că e prea superficială pentru o conexiune profundă.Știe că uneori se lasă vrăjită de frumusețea fizică și își face griji că e oarbă față de frumusețea interioară. Balanța pretinde că totul este în regulă doar pentru a nu exista conflicte și nu e sigură că poate fi suficient de sinceră, reală și naturală pentru a avea o legătură apropiată cu cineva.Î

Berbec


Berbecul este îngrijorat că, dacă are o relație cu cineva, se va plictisi. Îi este greu de crezut că petrecând mult timp cu cineva nu duce la plictiseală și monotonie. Ce trebuie să-și amintească este că a avea o conexiune cu cineva face o relație mai profundă și asta o poate face și mai interesantă.Cu cât va cunoaște mai mult pe cineva, cu atât îi sunt rezervate mai multe surprize.

Săgetător


Pentru Săgetător, relațiile vin cu angajamente și asta e ceva înfricoșător pentru el. Nu vrea să facă promisiuni de care nu e sigur că se va ține de cuvânt. El speră că va fi suficient de puternic pentru a face față problemelor, dar există o parte din el care ar prefera să dispară decât să fie nevoie să înfrunte greutățile care apar în orice cuplu.

sursa: eva.ro


SEP 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII