FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

A ANULAT toate evenimentele! Nelly Ciobanu: „Am lăsat tot ce aveam pe martie și aprilie, cred că va continua și mai”

Interpreta Nelly Ciobanu a anulat toate participările la evenimente în lunile martie și aprilie, și crede că lucrul acest ava fi valabil și pentru mai. Ea stă acasă, împreună cu familia, informează SHOK.md

„Am lăsat totul. Am contramandat absolut tot ce aveam de lucru pe luna martie, aprilie, cred că va continua și luna mai”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

De asemenea, Nelly, pentru sursa citată, a vorbit și despre activitățile din această perioadă. „Am recurs la filmele vechi și privesc acum filmele vechi românești – cu Ștefan cel Mare, cu Mihai Viteazul, și filme vechi rusești. Am privit filmul de pe timpul pe când eram copilă, era o emisiune „Lumea copiilor” și priveam filmul – „Pistruiatul”. Vreau să spun că mă reîntorc la aceleași lucruri și la cea care am fost noi cândva. Îmi dă un soi de bunătate, pentru că pe timpurile noastre altfel era. Lumea era mai unită, mai frumoasă la suflet, acum avem un test foarte greu de trecere și dacă trecem cu brio să știi că va fi minunat”, a comunicat artista.

Cristina TOMAC


MAR 29, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...