FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

A apărut o aplicație care te va ajuta să înțelegi ce „spune” pisica ta

Nu, nu este o glumă. Aplicația MeowTalk traduce limbajul pisicilor în limbaj uman, ajutând proprietarii de pisici să înțeleagă ce vrea animalul lor de companie cu blană, scrie SHOK.md, cu referire la glamour.ru.

Dacă ai o pisică, probabil te-ai gândit de mai multe ori cât de grozav ar fi să o înțelegi ce miaună. Ei bine, acum, datorită aplicației MeowTalk, acest lucru este posibil. Acesta traduce miaunele feline în limbaj uman, ajutând proprietarii de pisici să înțeleagă ce vrea un animal de companie cu blană de la ei.

Aplicația a fost dezvoltată de managerul de top al Akvelon, Javier Sanchez, un fost inginer Amazon care a ajutat la crearea asistentului virtual Alexa. Sanchez și echipa sa au reușit să afle că pisicile ne transmit nouă mesaje de bază, de la o cerere de mâncare la o plângere de durere. Toate aceste mesaje sunt citite de MeowTalk datorită inteligenței artificiale și învățării automate.

Dezvoltatorul remarcă faptul că fiecare pisică are propria sa vocalizare unică și propriul său vocabular de miau. Prin urmare, utilizatorii pot instrui aplicația pentru a recunoaște miaunul animalului lor de companie. Sanchez a testat aplicația pe pisica sa și a început să înțeleagă când pisica cere să o elibereze sau să o hrănească. Cu toate acestea, instruirea aplicației va dura ceva timp.

„MeowTalk nu este static, învață și evoluează cu fiecare traducere pe care o validați, la fel cum adăugăm cuvinte noi în propriile bănci de memorie sau programe de procesare a limbajului”, a spus Konstantin Korovkin, COO și cofondator al Akvelon …

Aplicația MeowTalk este disponibilă în App Store și Google Play.

sursa: glamour.ru


NOI 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII