FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

A avut o copilărie DIFICILĂ, dar acum e FERICITĂ! Tatiana Maxian: „Visul care încarcă o persoană cu energie devine motivatorul ce susține activitatea”

Interpreta Tatiana Maxian a mărturisit pe instagram că chiar dacă a trecut prin multe greutăți acum este fericită, precizând că a visat și totodată a acționat, scrie SHOK.md.

„SUNT O PERSOANĂ FERICITĂ

La ai mei 30 de ani, pot spune că am trecut prin multe.  Copilăria și tinerețea mea dificile m-au făcut puternică, răbdătoare și muncitoare, iar soțul meu care este motivația și sprijinul meu m-a învățat să visez și să cred în mine.  Nu aș fi crezut niciodată că într-o zi voi avea tot ce am acum.  Am trei copii frumoși, un soț iubitor și un loc de muncă îndrăgit la care merg cu multă plăcere.  Pot spune cu mândrie că sunt o persoană cu adevărat fericită.

La sfârșitul istoriei, vreau să vă ofer un sfat mic, dar foarte important, care poate părea o prostie pentru mulți, dar cei care au citit povestea mea de la început până la sfârșit vor înțelege valoarea acestuia.

Învață să visezi și să acționezi! Visurile sunt o modalitate de a vă cufunda într-o lume în care sunteți fericiți.  Unii oameni cred că a face acest lucru este o prostie, alții trăiesc doar din asta. Adulții visează la fel de mult ca și copiii,iar adulții fericiți visează mai mult decât copiii.  Spre deosebire de planificare, un vis nu conține instrucțiuni pe calea realizării, deși la adulți, visarea și planificarea se urmează adesea reciproc în cazul în care o persoană își dorește cu adevărat ceva.  Visul care încarcă o persoană cu energie, devine motivatorul care susține activitatea.  Un vis nu ne îndepărtează de realitate, ci ne apropie de ea, creând o imagine vie a viitorului și făcând să înțelegem dacă ne dorim acel viitor sau nu”, a scris ea.

Adriana GRIȚCO


IUL 24, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...