[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cea mai scumpă mască din lume, din aur şi cu diamante încrustate, ...
Ai mașină? VEZI ce se întâmplă atunci când conduci cu geamurile deschise
FOTO / Cât de mult a slăbit Bianca Rus. I se văd oasele!
(Foto) Un mini ghid pentru ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE- după siluetă!

„A dat o avere pe costume!” Cum a apărut Gigi Becali la o conferinţă de presă

Gigi Becali l-a prezentat oficial la Clubul de fotbal Steau București pe Sergiu Buş – al doilea transfer al roş-albaştrilor în această vară, după Marius Briceag. Patronul celor de la FCSB a atras atenţia prin ţinuta sa extravagantă, scrie SHOK.md, cu referire la Digisport.ro.

Ce sume investeşte Gigi Becali în costume, la Londra: „Mi-au zis că au un mare client din România”

Averea lui Gigi Becali era estimată, la finalul lui 2019, la 400 – 450 de milioane de euro, conform Capital. Omul de afaceri se află pe locul 11 în topul celor mai înstăriți oameni din România şi nu uită de bani atunci când vine vorba despre vestimentaţie.

Cezar Ionaşcu, cel care a pus pe picioare în 2009 un business care oferă con­sul­tanţă pentru alegerea unei ţinute corecte, a analizat stilul lui Gigi Becali şi a dezvăluit sumele pe care le cheltuie patronul celor de la FCSB pe costume, la Londra.

„La Gigi Becali este vorba despre extravaganţă asumată. E o diferenţă între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi şi alta ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa. Mi-au zis că au un mare client din România (n.r. Gigi Becali) care face cumpărături de 30 – 40 de mii sau 100.000 de euro la o vizită.

El a ştiut să „fure”. S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă așa încât să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionaşcu, pentru LookSport.


IUL 15, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...