FRESH
Doliu în lumea culturii. A murit prozatorul și publicistul Mihail ...
Tehnica de inginerie genetică, ce poate vindeca paralizia totală. ...
Candice Swanepoel, apariție incendiară în baie. Fotomodelul a pozat ...
Fiica lui Donald Trump s-a logodit! Tiffany Trump a făcut anunțul ...

A devenit model din întâmplare! Interviu cu Alii Aliona despre lumea modellingului

Le vedem, auzim despre ele, suntem geloase (și geloși) pe hainele pe care le poartă și ne dorim să fim în pielea lor măcar pentru o zi. Este vorba de modelling. Însă dincolo de partea frumoasă a lucrurilor, există luni și ani de muncă grea și sacrificii din toate punctele de vedere. Modelul Ali Aliona a dat cărțile pe față. Aceasta ne-a povestit din experiența sa despre ce înseamnă cu adevărat acest domeniu. Iată despre ce am discutat.

Curentul: Când ai avut primul semn că ai putea sa te îndrepți către zona fashion, modelling?

Alii Aliona: Deci , eu foarte întîmplator am devenit model , cu toată că aveam un portofoliu destul de dezvoltat cu poze profesioniste, mereu îmi plăcea să pozez și să cochetez la cameră și mă simteam destul de liberă.

C: Cum ai devenit cunoscută în lumea modellingului?

A.A: Am devenit cunoscută în urma unui casting care la fel am dat de el foarte întîmplator , pe atunci nu aveam rețele de socializare , învățam la alianța franceza și în una din zile cînd am ajuns mai repede și aveam timp liber eu cu o prietena am decis să intram în biblioteca din alianță unde exista o sala dotată cu calulataore și acces la internet . Prietena mea a intrat pe fb și a văzut casting , pentru a deveni imaginea unui calendar , mai în gluma mai în serios mi-a zis să încerc , deoarece am poze interesante și arat bine , m-am uitat la propunerea asta foarte sceptic , deoarece eram rușinoasa și nu doream sa intersectez in nici un mod cu mulțimea . Peste cîteva zile totuși m-am înscris la casting , desigur unele din puncte era sa am 18 ani , însă eu eram cam departe de aceasta vîrstă.

C: Ce înseamnă viața de model, rezumată în câteva cuvinte?

A.A: Lumea modelingului îți deschide multe priorități , Cunoști tare multă lume interesantă , oameni cu un talent deosebit cum ar fi make-up stiliști , designeri . Acest hooby îți dezvolta tare mult personalitatea , devii mult mai încrezută .

C: Cum te-ai schimbat după ce ai devenit model?

A.A: Pot să spun că modelingul m-a schimbat foarte mult , am devenit foarte responsabila , precauta , mi-a suplinit dorința de a mă vedea din alte unghiuri .

C: Cât câștigă un model?

A.A: Cu siguranța la început nici nu poate merge vorba de sume enorme pentru un Shoting , însă cu cît te remarci mai mult cu atît vei avea mai multe propuneri , eu mă simteam tare bine atunci cînd pozam pentru saloanele de rochii de mireasa , îmi plăceau la maxim acele coafuri excepționale și roschiile ale designilor de peste hotare


OCT 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...