FRESH
Marie Curie a trăit o vreme doar cu pâine, unt şi ceai, dar a devenit ...
Și-au sărbătorit nunta de 71 de ori în 65 de țări
Ești fan al muzicii pop, rock sau hip hip? Vino la TRIMFest și susține ...
Lady Gaga, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia. De ce îi ...

A dezvăluit CÂT IA pentru o postare! Valeriu Rașcu: „Instagramul e o piaţă centrală numai că pe online”

Vloggerul Valeriu Raşcu, fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”, este urmărit aproape 100 de mii de conturi pe Instagram. Astfel, a dezvăluit care sunt preţurile sale, dar şi ce crede despre această reţea, informează SHOK.md

„Instagramul e aşa… ştii, noi când eram la Hânceşti era televiziunea asta de „kabelinaia” şi era un canal în care arăta publicitate, dacă vrei să vezi ce se mai vinde. Instagramul parcă e, o să se transforme în scurt timp aşa, doar lumea cu asta – promovări, Instagramul e o piaţă centrală numai că pe online. Acolo găseşti tot, el îţi dă venituri, îţi dă banii de buzunar. Eu accept oferte, câteodată pot să le fac gratuit.

Preţul pentru un stories variază – 30-50 de euro, o postare – 150 de euro. Da, sunt menţionări, check-in, video, vrei ca postările să meargă şi pe „Banca de Bancuri” sau nu, adică funcţii sunt două. Da, separat, deci Instagramul la mine e altul, pentru mine Youtube-ul e mai aproape, e altfel pentru mine” a dezvăluit Valeriu, într-un interviu pentru „Dorin Galbn” pe Youtube.

Cristina TOMAC


IAN 19, 2020


COMENTARII