FRESH
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...
Încuiat într-un șopron și eliberat doar pentru a lucra: Un bărbat, ...
FOTO „Dragostea plutește în aer” pentru Constantin Țuțu: „E frumos ...

A fost poreclit „Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Erik Sprague, poreclit „Omul șopârlă”, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită look-ului său neobișnuit. De-a lungul anilor, Sprague și-a supus corpul la mai multe modificări pentru a arăta cât mai aproape de o reptilă, scrie SHOK.md, cu referire la a1.ro.

Printre modificările la care și-a supus Erik Sprague corpul se numără despicarea limbii, tatuarea corpului – și a feței – și pilirea dinților pentru a fi mai ascuțiți.

În viața reală, Sprague e artist de circ și își încântă publicul cu mai multe numere spectaculoase, printre care se numără și plimbarea unui șarpe foarte slab prin craniu – reptila intra pe nasul artistului și îi iese pe gură.

Cum arăta Erik Sprague înainte să devină “Omul șopârlă”

Sprague a vorbit în trecut cu Washington Post despre transformarea sa și cum este văzut de străini și familie.

„Toată lumea vrea să știe despre familia mea – care a fost reacția rudelor, genul ăsta de lucruri,” a declarat el în 2008. “Sunt foarte okay. Mă susțin foarte mult.”

Printre numerele de circ pe care le face Sprague se numără și inghiterea sabiei, ridicarea greutăților atârnate de piercing-urile din urechi – pentru care deține și un Record Guiness – și ridicarea unui butoi cu bere atârnat de urechi și învârtirea lui.

Potrivit lui Sprague, înfățișarea sa nu mai atrage chiar atât de multe priviri curioase de când a început să apară la televizor.

„Când recunoști fața unei persoane, simți că ai o legătură cu acea persoană, chiar dacă nu prea o cunoști și asta duce la o dorință de a fi politicos,” a declarat el. “Și, în cazul meu, e aproape imposibil să îmi uiți fața.”

Înainte să devină “Omul șopârlă”, Sprague avea deja mai multe tatuaje tribale și un piercing în nas, așa cum se observă în imaginea pe care a publicat-o pe propriul cont de Instagram, surprinsă după ce avusese un accident periculos cu unul dintre numerele sale de circ.

Acum în vârstă de 48 de ani, Sprague și-a început transformarea în “Omul șopârlă” în urmă cu 20 de ani. A petrecut peste 700 de ore în saloanele de tatuaj pentru a-și obține înfățișarea neobișnuită și a apelat chiar și la implanturi în sprâncene.

sursa: a1.ro


NOI 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...