FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

A început RĂZBOIUL pentru MOȘTENIRE în familia Maradona. Sora decedatului iese la atac. Acuzații grave

Sora lui Diego Armando Maradona a făcut declarații dure la adresa Dalmei și Gianninei, fiicele fostului fotbalist decedat la 60 de ani, informează SHOK.md, cu referire la sport.

Pe lângă ancheta autorităților privind cauzele morții lui Maradona, atenția opiniei publice din Argentina e îndreptată și spre războiul declanșat între rudele apropiate a legendarului fotbalist.

Astfel, într-o posibilă încercare de a-și aroga drepturile de moștenire, una dintre surorile lui Diego, Ana, le-a criticat pe Dalma și Giannina, primii doi copii ai lui Maradona, mai exact fiicele provenite din singura căsnicie a argentinianului, cu Claudia Villafane.

„Întrebați-le când au venit ultima dată să-l vadă! Eu nu le-am văzut niciodată. Niciodată!”, a menționat Ana Maradona în cadrul unei emisiuni televizate. „Diego a fost abandonat de fiicele sale. Noi n-avem nimic cu ele, ele au ceva cu noi și nu știu de ce”, a completat Ana.

„Nu accept speculațiile. Nimeni nu a trăit cu banii lui Diego, nimeni. A fost foarte generos, da, a fost generos, uneori ne-a ajutat, ne-a dat ceva, dar nimic mai mult. Nu am trăit pe umerii lui. Nu a fost niciodată așa. Prea mulți vorbesc în loc să tacă. Sper că durerea pe care o avem este respectată”, a incheiat sora lui Maradona.

Sursa:sport


DEC 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...