FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

A încercat un nou stil DE MUZICĂ și i-a reușit! Cornelia Ștefăneț: „Sunt sigură că o să le placă la toți”

Interpreta Cornelia Ștefăneț a lansat recent noua sa piesă, cu totul diferită de cele precedente. Spune că este foarte mulțumită și urmează și videoclip, scrie SHOK.md.

„Eu sunt mereu în căutare de ceva nou, mai deosebit. Această piesă este cu totul deosebită de ceea ce am cântat până acum. Și vreau să-i mulțumesc lui Eugen Natan Doibani care mi-a scris această piesă. Foarte mult îmi doresc să reușesc să lansez peste câteva săptămâni videoclip, dar pentru că ard degetele am zis că o să lansez piesa mai întâi de toate. Trece vara, asta și ma făcut să lansez mai întâi piesa fără videoclip, pentru că o să dureze și filmările și montarea. Sunt sigură că o să le placă la toți. Este foarte ușoară, se ascultă ușor și rămâne așa o amprentă frumoasă muzicală”, a spus ea în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu”, la canal2.md.

TOTUL VA FI BINE❕🎼❤️Dragii mei, cu mari emoții și fluturi în stomac, vreau să vă prezint noua mea melodie care este total diferită de toate cele, care am lansat până acum! Mulțumesc Eugen NATAN Doibani pentru această colaborare frumoasă și unică‼️❤️#korneliastefanet #moldova #goodvibes #musicismylife #singer #newsong

Publiée par Cornelia Ștefăneț sur Mercredi 22 juillet 2020

Adriana GRIȚCO


IUL 23, 2020


COMENTARII