[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Aproape 500.000 de like-uri pentru o imagine fără sutien! Cum s-a ...
Știe cum să aprindă IMAGINAȚIA fanilor! Vezi cum s-a lăsat fotografiată ...
Rețeta de balsam natural pentru un păr fabulos, puternic, strălucitor!
Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. ...

A jucat alături de Zidane, iar astăzi vinde legume. Cum o vedetă din Serie A a pierdut faima și toți banii

Fabian O’Neill execută o lovitură liberă pentru Juventus în UCL / Foto: Getty Images

Fabian O’Neill, fostul jucător al lui Juventus, care a evoluat alături de Zidane, astăzi vinde legume într-un magazin alimentar din orașul său natal, scrie UNIMEDIA, cu referire la Digisport.ro. El a povestit cum a reușit să cheltuie toți banii câștigați în cariera sa de fotbalist, circa 14 milioane de dolari. Acum nu îl mai salută nici vechii prieteni, dar, spune el, nu îl deranjează să fie sărac, pentru că nu a visat niciodată să fie bogat. Ce a făcut de a rămas fără niciun ban, vedeți în continuare.

O’Neill a fost un fotbalist foarte talentat, care a evoluat de 19 ori în naționala Uruguayului și și-a construit o carieră solidă în Serie A. A fost coleg la Juve cu Zidane și Del Piero, la începutul anilor 2000. Actualul antrenor al lui Real Madrid a declarat despre O’Neill că este cel mai talentat fotbalist alături de care a evoluat în cariera sa.

Mijlocașul sud-american, acum în vârstă de 46 de ani, și-a început cariera la Club National de Montevideo, unde a marcat 15 goluri în 63 de meciuri. Performanțele sale l-au adus în atenția lui Cagliari, formație care l-a transferat în vara anului 1996. După 4 ani petrecuți în Sardinia, 120 de meciuri și 12 goluri, Juventus l-a adus pe „magicianul rossoblu” într-o echipă plină de fotbaliști de top, Inzaghi, Zidane, Del Piero.

La Torino, Fabian O’Neill trebuia să obțină recunoașterea pe care o merita, încununarea talentului său. Dar problemele cu alcoolul l-au făcut să-și rateze cariera. În 2002, a ajuns la Perugia, unde nu a jucat decât 9 meciuri, dar a făcut parte din naționala țării sale la Campionatul Mondial din Coreea de Sud și Japonia.

După un nou transfer la Cagliari, unde nu a evoluat în niciun meci, O’Neill s-a întors la primul său club, în Montevideo, și s-a retras din activitate la nici 30 de ani.

Cum a ajuns vedeta din Serie A să vândă legume în localitatea sa de baștină, citiți pe UNIMEDIA.


IUL 25, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...