[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta stătea ascunsă undeva în sufletul meu, iar eu mă temeam…”

Alina Cebotari, de 4 ani, se dedică designului vestimentar, după ce a studiat Bănci și Finanțe, dar și Drept, și a muncit o scurtă perioadă în avocatură, informează SHOK.md.

„Eu mi-am căutat confortul la Bănci şi Finanțe, apoi la Facultatea de Drept, acum trei ani chiar mi-am luat licența de avocat, dar am activat în acest domeniu foarte puțin. Aș putea reveni oricând în avocatură. Acum însă m-am regăsit în pasiunea pentru design, care stătea ascunsă undeva în sufletul meu, iar eu mă temeam s-o iau în serios. Or, ea mă urmărea încă din adolescență, când mergeam cu mama la o cusătoreasă care îmi făcea rochiţele pentru serbările şcolare. Şi eram absolut specială”, a spus ea, într-un interviu pentru www.redbyrc.md.

Alina a spus și de unde a venit pasiunea asta pentru crearea ținutelor. „Acum câțiva ani, îmi plăcea să pun un detaliu în plus fiecărei ținute pe care o purtam, accesorizam cu altceva decât sugerau anumiți designeri și îmi cream propria ținută. Acesta a fost impulsul determinant că trebuie să fac altceva în viață. Deci, mi-am propus să creez haine cu gust pentru femeia modernă, care să-i pună în valoare silueta. Iar faptul că sunt enervant de perfecționistă, m-a ajutat să dau viață unor colecții care să rămână actuale în fiecare zi”, a conchis ea.

SHOK.md


IUL 5, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...