FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

A primit undă verde să filmeze pe Stația Spațială Internațională! Tom Cruise pleacă în ”misiunea imposibilă” în octombrie 2021

Tom Cruise a primit undă verde pentru misiunea spațială la bordul Stației Spațiale Internaționale unde vrea să filmeze pentru o ecranizare epocală, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

El va zbura în octombrie 2021 la bordul unei rachete SpaceX Crew Dragon împreună cu regizorul Doug Liman, după ce a dus tratative îndelungi cu Elon Musk. Tom Cruise va avea 59 de ani și va deveni primul actor din istoria omenirii care filmează în Cosmos.

Tom Cruise va turna un film de acțiune la bordul Stației Spațiale Internaționale. Actorul a bătut palma cu Elon Musk și va decola în spațiu în octombrie 2021 la bordul rachetei SpaceX Crew Dragon. Cruise va avea 59 de ani. Actorul care are o avere estimată la peste 570 de milioane de dolari a reușit să atragă mai mulți investitori pentru a-și duce visul la bun sfârșit. El va fi însoțit de regizorul Doug Liman, care a realizat filmul ”Edge of Tomorrow” (2014). Tom Cruise devine astfel primul star de Hollywood care depășește granițele atmosferei terestre pentru a realiza un film.

Tom Cruise se antrenează cu astronauți NASA pentru călătoria spațială

Tom Cruise își realizează singur cascadoriile și este într-o formă fizică incredibilă. Încă, conform TMZ, pentru o misiune spațială, el trebuie să parcurgă niște etape de pregătire bine puse la punct pentru că organismul lui va fi supus unor forțe incredibile la ieșirea din atmosfera Pământului. De aceea Cruise a început deja antrenamentele cu astronauții NASA Scott Kelly și Roy Bridges.

sursa: click.ro


SEP 25, 2020


COMENTARII