FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

A slăbit 50 kg și a ajuns Miss Marea Britanie. Cum arăta Jen înainte

O poveste extraordinară! Jen Atkin a fost încoronată anul acesta Miss Marea Britanie, după ce aproape toată viaţa a avut probleme cu kilogramele în plus. A avut o ambiţie de fier să slăbească, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Încă din copilărie, Jen Atkin (26 de ani) din Grimsby, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia, a fost o mare mâncăcioasă. Din această cauză, a fost mereu grăsuță. Însă, în urmă cu peste doi ani, ajunsese să fie supraponderală. Cântărea 114 kilograme şi toată lumea râdea de ea că e obeză. 

Atunci a început să se ambiţioneze şi să caute să-şi schimbe complet viaţa. Şi rezultatele nu au întârziat să apară. În numai doi ani, a reuşit să slăbească 50 de kilograme. A terminat-o cu plăcerea de a mânca pizza şi alte alimente care îngraşă. S-a pus pe studiat ce alimente au cele mai puţine calorii.

În timp ce prietenele se distrau, ea era atentă mereu la etichete ca să nu depăşească niciodată 1.500 de calorii pe zi. În paralel a început să meargă kilometri întregi, zilnic, şi să facă exerciţii de gimnastică cu orele pentru a slăbi. Jen Atkin, de profesie administrator în aviaţie, a reuşit performanţa să-şi facă un trup de vis în numai doi ani. Cunoştinţele care nu au mai văzut-o de mult nici nu mai pot s-o recunoască.

A început să candideze la concursuri de frumuseţe şi, chiar spre surpriza ei înşişi, a fost încoronată Miss Marea Britanie 2020. S-a căsătorit, este fericită şi îndeamnă pe toţi oamenii care au probleme cu greutatea să slăbească. Ea este o dovadă vie că se poate!

sursa: click.ro


SEP 22, 2020


COMENTARII