FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Actorul Thomas Lister Jr., cunoscut pentru rolul lui Deebo în „Vineri”, a murit. Avea simptome de Covid

 Celebrul Thomas Lister Jr. a murit. Managerul actorului, Cindy Cowan, spune că actorul avea simptome de coronavirus şi se simţea rău de mai mult timp, scrie SHOK.md.

Thomas Lister Jr. era poreclit „Tiny” („Micuţul” – n.r.), a fost găsit joi mort în casa sa, după ce a avut simptome de Covid-19, a declarat managerul său pentru CNN.

De asemenea, tot din spusele managerului, se pare că starea de sănătatea a vedetei în vârstă de 62 de ani ”s-au înrăutățit rapid” în ultimele zile, fapt ce a dus la decesul acesteia. Se pare, spune ea, faptul că respira din ce în ce mai greu și era tot timpul slăbit și amețit, simptome specifice noului coronavirus, i-au agravat starea, ducând în cele din urmă la deces, relatează spynews.

„Totul s-a petrecut foarte repede”, a declarat Cowan, potrivit presei internaționale.

În acest caz, oamenii legii continuă să investigheze cauza morții vedetei, deși, din primele cercetări a reieșit faptul că decesul s-a produs din cauze naturale.

„Moartea lui Thomas Lister Jr pare să se fi produs din cauze naturale, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de medicul legist”, a anunțat Biroul șerifului din Comitatul Los Angeles.

Cariera lui Thomas Lister Jr.

Marele actor s-a făcut remarcat la nivel mondoal pentru rolurile sale din ”Friday”, ””Al cincilea element”, „Jackie Brown” și „Little Nicky”. De asemenea, în episoade perioade a mai apărut și în „Prințul din Bel-Air” și „Renegatul”, dar a apărut și în mai multe videoclipuri ale marilor artiști, precum: Akon, Micheal Jackson și 50 Cent.

Iar pentru cei care nu știau, de menționat este faptul că vedeta depeste hotare, pe lângă filmele și serialele în care a jucat, Thomas Jr. a mai practicat și luptele în campionatul WWF între 1989 și 1996.


DEC 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII