FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Adriana Ochişanu, declarații surprinzătoare despre iubire ,,Nu se rezumă la cine face primul pas"

Adriana Ochişanu a vorbit despre iubire și a făcut declarații surprinzătoare despre acest subiect. Frumoasa interpretă a dezvăluit care este viziune sa și a oferit totodată, sfaturi cu privire la modul în care se consolidează o relație, scrie SHOK.md.

„Iubirea nu se rezumă la cine face primul pas, cine gătește mai bine, cine aduce mai mulți bani in casă, cine face curățenie, cine arată mai bine sau de părerile celorlalți.

Iubirea o simți, ea vine de la sine. Se simte plăcut prin îmbrățișări calde, cuvinte frumoase, respect, sinceritate, încredere, loialitate, grijă, lucruri mărunte ce nu costă nimic”, a scris interpreta pe o rețea de socializare.

Internauții, ca de obicei au fost foarte activi și nu s-au „reținut” de la comentarii, pe care le-au scris cu mult respect și admirație „Doar un om sensibil, educat, poate simți așa!/ Cît adevăr și puritate în aceste simple și frumoase cuvinte!/ Perfect așa este iubirea are nevoe de bogăție sufletească”, au scris prietenii virtuali.

Adriana Ochișanu se poate declara o femeie împlinită. Cu toate că a trecut prin două divorțuri și a fost nevoită să fie puternică, Aceasta are în prezent o viață fericită și doi copii minunați – Cristi și Mihaela, pe care-i iubește la nebunie.


DEC 5, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...