FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Afacere „second-hand” în Vietnam: Circa 345.000 de prezervative au fost spălate și pregătite pentru a fi revândute ca nou-nouțe

Poliția din Vietnam a confiscat circa 345.000 de prezervative folosite care fuseseră spălate, curățate și pregătite pentru a fi revândute ca noi, a relatat presa locală, potriviThe Guardian, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Televiziunea de stat din Vientam a prezentat imagini cu zeci de saci mari conținând prezervative folosite. Sacii au fost găsiți într-un depozit din provincia Binh Duong, din sudul țării.

Poliția spune că sacii cântăreau peste 360 de kg, ceea ce ar înseamna că în ei se aflau circa 345.000 de prezervative, citează Digi24.

Proprietarul depozitului spune că primea lunar diverse cantități de prezervative folosite de la o persoană rămasă anonimă.

O femeie, care a fost reținută de poliție, a declarat că prezervativele folosite erau mai întâi fierte, apoi uscate și remodelate cu ajutorul unui falus din lemn, după care erau împachetate pentru a fi puse din nou la vânzare.

Femeia reținută a spus că primea 17 cenți pentru fiecare kilogram de prezervative pe care le recicla astfel.

Nu se știe cu exactitate câte prezervative „second-hand” au fost deja vândute.

UNIMEDIA


SEP 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII