FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Alexei Vorobiev s-a căsătorit în secret cu Natalia Zubareva în Las Vegas!

Celebra doctoriță a devenit aleasa artistului. După cum a devenit cunoscut jurnaliștilor, îndrăgostiții s-au jurat în dragostea eternă în Las Vegas, scrie SHOK.md, cu referire la ncomment.com.

Apoi, noul cuplu și-a petrecut luna de miere acolo, după care s-au întors la Moscova. Pentru a evita suspiciunile, Vorobiev și Zubareva au zburat cu zboruri diferite.

După ce a lucrat câteva luni în „zona roșie” a celui de-al 31-lea spital clinic, Natalia Zubareva a plecat să se recupereze după o muncă grea din străinătate. După cum știți, prietenul ei apropiat, actorul și muzicianul rus Alexei Vorobiev a locuit în Los Angeles și a lucrat recent în serialul Netflix. De câțiva ani ei declară că sunt doar prieteni. Cu toate acestea, în ciuda dificultăților din zborurile regulate între țări, Alexei și Natalia au ajuns împreună în California, a pus din nou în discuție relațiile pur amicale ale cuplului. În ultimii 4 ani, Vorobiev și Zubareva au fost surprinși în repetate rânduri postând poze în rețelele de socializare în aceleași locuri. În plus, în mod surprinzător, apariția unor astfel de fotografii a coincis cu divorțul Nataliei, care și-a lăsat în mod neașteptat soțul cu doi copii după 10 ani de căsătorie.

Paparazzi au surprins cuplul în Los Angeles, într-unul dintre hotelurile din Las Vegas. Acolo doctorița și muzicianul s-au distrat unul lângă celălalt lângă piscină.

Apoi au apărut zvonuri că Vorobiev și Zubareva au zburat la Las Vegas pentru a se căsători. La urma urmei, în capitala lumii jocurilor, relațiile pot fi legalizate în aproape fiecare colț.

După cum a aflat kp.ru, Vorobiev și Zubareva s-au întors la Moscova săptămâna trecută și pentru conspirație – pe diferite zboruri. Dar, în a doua zi a șederii sale în capitală, Vorobiev a postat pe Instagram o fotografie cu doi câini din rasa Corgi. Unul dintre ei este favoritul lui Alexei Mozart. Abonații atenți au „descoperit” cel de-al doilea câine fără dificultate – acesta este Elvis al Nataliei Zubareva, numit în cinstea animalului de companie al lui Vorobiev care a murit tragic acum un an și jumătate. După toate probabilitățile, cuplul s-a căsătorit într-adevăr în secret în Vegas, iar la Moscova tinerii locuiesc acum sub același acoperiș.

Trebuie remarcat faptul că aceasta este prima căsătorie pentru Alexei. Cât despre Natalia, ea a divorțat recent de soțul său după zece ani de căsătorie.

Sursa: ncomment.com


SEP 23, 2020


COMENTARII