FRESH
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...

Alina Eremia a recus la o schimbare de look! Artista e de nerecunoscut! FOTO//

Alina Eremia, frumoasa artista a lăsat deoparte părul blond și s-a afișat brunetă pe Internet, în fața admiratorilor. Artista e de nerecunoscut, după transformarea uluitoare de look, scrie SHOK.md.

Alina Eremia este fără dar și poate una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Aflată în floarea vârstei, la doar 27 de ani, frumoasa vedetă se poate lăuda cu un succes formidabil în lumea artistică, talentul ei fiind recunoscut atât în industria muzicală, dovadă fiind locurile fruntașe pe care se clasează piesele ei, cât și în actorie.

Alinei Eremia nu spune „nu” provocărilor și este pregătită să-și surprindă fanii de fiecare dată prin cele mai inedite apariții.

După ce a apărut în fața fanilor atât cu părul blond, șaten, purtând chiar și peruci scurte, vedeta le-a mai făcut acum o surpriză de proporții.

Mai exact, Alina Eremia a uimit pe toată lumea, după ce a renunțat la nuanțele de blond, însă doar pentru o scurtă perioadă, atunci când s-a afișat purtând o perucă brunetă pe Instagram. După părerea fanilor, artistei îi stă bine cu orice.


IAN 13, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...